Премиер Вю е изградена с мисъл за по-чист съвременен живот в синхрон с природата. Отличаваща се със съвременна архитектура и устойчиво цялостно строителство, жилищната сграда предлага удобна свързаност центъра, множество дестинации, търговски обекти, училища и места за отдих и развлечения. От балконите на нейните апартаменти се разкриват красиви панорами към града и Варненското езеро, а благодарение на множеството съвременни удобства средата на живот тук е спокойна и пълноценна.

Премиер Вю е съвременна сграда, предоставяща абсолютно всички удобства за пълноценен и съвременен начин на живот. Разположена в местност Пчелина, модерната жилищна сграда Премиер Вю е с отлична локация – в непосредствена близост до главна пътна артерия, водеща до центъра на град Варна и всички предпочитани дестинации. Наред с това можете да се насладите и на спокойна атмосфера сред природата и красивите панорами към Варненското езеро и центъра на града.

Магазин 700 м.
Банка 2.3 км.
Аптека 1.3 км.
Детска градина 1.4 км.
Училище 2.2 км.

Запитване

Свържи се с нас

Бихме се радвали да отговорим на Вашите въпроси

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Обади се +359 877 990 488 Пиши ни sales@premierview.bg

Разположена в богато озеленен район и с разкошни панорамни гледки към град Варна, жилищна сграда Премиер Вю е символ на чистия и съвременен начин на живот.

Удобната локация ви дава възможност да се насладите на тиха атмосфера, едновременно близо до всички топ локации.

ул. "Патриарх Максим" № 64, гр. Варна

+359 877 990 488

sales@premierview.bg

Направи запитване
+359 877 990 488