Сграда Премиер Вю - агенция за недвижими имоти Сграда Премиер Вю - недвижими имоти

Съвместен проект на Хоум Варна и Имоти Премиер

Сграда „ Премиер Вю“  е дело на едни от най- добрите строители и инвеститори в бранша и се отличава с впечатляваща съвременна архитектура. В изграждането й са вложени висококачествени материали и технологии, гарантиращи устойчивост на строителството при продължителна експлоатация. На пет жилищни етажа са разположени 13 апартамента. Намира се в м-т Пчелина, сред зеленина, простор и спокойствие , само на 10 мин от центъра на града.

Oбща площ: 1182 м2
Етажи: 5
Апартаменти: 13
Паркоместа: 23
Двор: 1182 м2

Хоум Варна има дългогодишен опит  сферата на строителството както на еднофамилни къщи, така и на жилищни сгради. Дружеството е регистрирано в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите в България в ПЪРВА ГРУПА за строежи от ТРЕТА ДО ПЕТА КАТЕГОРИЯ. Фирмата разполага със собствено строително оборудване. Хоум Варна има завършени и действащи проекти в гр. Варна и гр София

Имоти Премиер е с 10 годишен опит в сферата на покупко-продажбите на недвижими имоти,  който я е направил една от най-успешните агенции с разработени офиси във водещите градове- Варна и София. 

0 свободни Апартамента за продажба
2 свободни Паркоместа за продажба

Premierview

Местоположение

Локацията на сградата е уникална, можете да научите повече за нея на страница Местоположение и да разгледате някои от обектите, които се намират близо до сградата. За местност пчелина е характерно това, че е близо до най-важните части от град Варна а същевременно с това е изолирано кътче на спокойствие заобиколено от природа и хармония.

Premierview

Апартаменти

Отлично оптимизирано вътрешно пространство, готово да отговори на всяко търсене

Изборът на апартамент се състои от съпоставяне на редица фактори. Най-важният от тях е пространството – от него зависи както разположението на вътрешните помещения, така и индивидуалният избор на обзавеждане впоследствие. Съвременното строителство днес се стреми да отговори на всяко търсене, проектирайки апартаменти с удобно вътрешно разпределение, каквито са двустайните и тристайни апартаменти в новата жилищна сграда Премиер Вю. Всички те са вече в продажба. Разгледайте ги подробно тук.

Oбща площ: 1182 м2
Етажи: 5
Апартаменти: 13
Паркоместа: 23
Двор: 1182 м2

Premier View

Предимства и удобства

Лесен достъп

Близо до главен път и множество локации като бензиностанции, молове, болници, училища, детски градини, хранителни магазини, детски площаддки и храм „Св вмчца Марина“

Паркоместа

Премиер Вю разпокага общо с 23 паркоместа, от които само 2 са свободни за продажба към 15.07.2024 г. ( Паркоместата са чудесна инвестиция за отдаване под наем. )

Просторни жилища

Разполагаме с общо 4 двустайни и 9 тристайни апартамента, като архитектурата и начина на проектиране допринасят за усещането на лукс и простор.

Голям двор

Чудесен озеленен двор, който съдържа късче от уникалната природа на местност Пчелина – идеална предпоставка за отдих и спокойствие.

Запитване

Свържи се с нас

Бихме се радвали да отговорим на Вашите въпроси

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Обади се +359 877 990 488 Пиши ни sales@premierview.bg

Разположена в богато озеленен район и с разкошни панорамни гледки към град Варна, жилищна сграда Премиер Вю е символ на чистия и съвременен начин на живот.

Удобната локация ви дава възможност да се насладите на тиха атмосфера, едновременно близо до всички топ локации.

ул. "Патриарх Максим" № 64, гр. Варна

+359 877 990 488

sales@premierview.bg

Направи запитване
+359 877 990 488